You are on page: Etusivu » Ajanvaraus

LA CHICA KAUNEUSHOITOLAT AVOINNA RAJOITETUSTI POIKKEUSTILAN AIKANA

Arvoisat asiakkaamme, La Chica kauneushoitolat palvelevat poikkeuksellisesti rajoitetuin aukioloin ja osa hoitoloista on tilapäisesti suljettu. Tällä hetkellä teitä palvelevat seuraavat La Chica Kauneushoitolat

- La Chica Flamingo-Jumbo
- La Chica Entresse
- La Chica Iso Omena
- La Chica Kaisaniemi
- La Chica Leppävaara
- La Chica Malmin Nova
- La Chica Myyrmanni
- La Chica Tapiola

Seuraamme tilanteen kehittymistä jatkuvasti ja noudatamme ehdottomasti kaikkia asiaan liittyviä viranomaisten päätöksiä. Kiinnitämme tavallistakin enemmän huomiota hyvään hygieniaan. Työntekijöillämme on käytettävissään kasvomaskit, kertakäyttöiset käsineet sekä runsaasti tehokkaita desinfiointiaineita, työvälineet puhdistamme lisäksi myös UV sterilisaattoreilla. Riskiryhmiin kuuluvat henkilökuntamme työntekijät eivät työskentele hoitoloissa tällä hetkellä. Rajoitamme myös henkilöstön ja asiakkaiden määrää liikkeissä, niin että samassa tilassa ei ole yhtä aikaa kovin montaa henkilöä.

Otattehan ystävällisesti muut henkilöt huomioon niin että ette tule hoitoon, mikäli teillä on mitään flunssaan tai koronavirukseen viittaavia oireita, kuten kuumetta, yskää tai vastaavaa. Me huolehdimme vastaavasti siitä että henkilökuntamme ei tule töihin jos heillä on vähäisiäkään oireita.

Tervetuloa La Chica Kauneushoitolaan

LA CHICA AJANVARAUS JA YHTEYSTIEDOT

La Chica ketjun kauneushoitolat palvelevat Sinua kauppakeskuksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Klikkaa liikkeen nimeä luettelosta, niin näet liikkeen esittelyn ja tarkan osoitteen sekä puhelinnumeron liikkeeseen.

Helsinki: Espoo: Vantaa:
La Chica Kaisaniemi La Chica Entresse La Chica Myyrmanni
La Chica City Center La Chica Iso Omena La Chica Flamingo-Jumbo
La Chica Kaari La Chica Tapiola  
La Chica Malmin Nova La Chica Leppävaara  
La Chica Hertsi    

Ajanvaraus

Käytämme sähköistä ajanvarausta. Varaa Sinulle parhaiten sopiva aika tästä. Tervetuloa!

Huomioithan että varatun ajan voi peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Peruuttamatta jätetystä käyttämättömästä ajasta lähetämme hinnaston mukaisen laskun.

Lahjakortit

Lahjakortit saat nyt helposti uudesta La Chica Lahjakorttikaupastamme. Ilahduta läheistäsi La Chica Lahjakortilla!

Asiakastietojen käsittely

GDPR lain mukainen tiedote asiakastietojen käsittelystä sekä asiakkaan oikeuksista on luettavissa tästä.

Maksutavat

Kaikissa La Chica kynsistudioissa ja kauneushoitoloissa kelpaavat maksutavaksi yleisimmät maksukortit, eli Visa Debit, Visa Credit, Visa Electron ja MasterCard. Muita luottokortteja emme valitettavasti hyväksy.

Toivomme että maksatte ensisijaisesti maksukorteilla, suunnittelemme että La Chica ketju luopuu käteismaksuista vuoden 2020 aikana.

La Chica on myös Facebookissa!

La Chica on myös Facebookissa, löydät meidät helposti osoitteella:

» https://www.facebook.com/LaChica.Suomi

Palautelomake

Oheisella yhteydenottolomakkeella voit lähettää meille kysymyksiäsi tai palautetta palveluistamme. Huom: Uuden ajanvarauksen voit tehdä kätevästä tästä.

Jos olet jo varannut ajan ja haluat muuttaa sitä tai peruuttaa ajan, niin katso sähköpostistasi saamasi varausvahvistus ja seuraa siinä olevia ohjeita. Liikkeiden puhelinnumerot ovat kunkin liikkeen esittelysivulla.

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Asia koskee liikettä:

Viesti