Olet sivulla: Etusivu
Katso myös päivitykset Facebook sivuillamme!
» Lue Lisää!
Tutustu kauden tarjouksiimme Kuukauden Etu-sivulla!
» Lue Lisää!

LA CHICA ON SUOMEN TUNNETUIN KYNSISTUDIO JA KAUNEUSHOITOLAKETJU

La Chica kynsistudio ja kauneushoitolaketju on erikoistunut laadukkaiden kauneudenhoitopalveluiden tuottamiseen asiakkaillemme. Kynsistudioissamme ja kauneushoitoloissamme työskentelevillä rakennekynsimuotoilijoilla ja kosmetologeilla on vuosien kokemus työstä ja olemme tulleet tunnetuksi työn korkean laadun ja hygienian ansiosta. Liikkeemme sijaitsevat kauppakeskuksissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

» Katso liikkeidemme yhteystiedot

Rakennekynnet ja Geelilakkaus

La Chica Kynsistudioissa toimivilta kokeneilta rakennekynsimuotoilijoilta saat erittäin korkealaatuiset ja kauniit rakennekynnet sekä muut kynsienhoitopalvelut. Teemme myös yksilölliset kynsimaalaukset ja koristelun asiakkaan toiveiden mukaan. Kynsistudioistamme on saatavilla myös kynsialan uutuus: Geelilakkaus!

» Lue lisää: Rakennekynnet ja Geelilakkaus

Volyymiripset ja klassinen ripsienpidennys

Kaikista ketjumme liikkeistä saat laadukkailla materiaaleilla ja hyvällä ammattitaidolla tehdyn ripsienpidennyksen. Uusi ripsien pidennystekniikkamme tuottaa upeat ja hyvin luonnollisen näköiset pitkät ja tuuheat ripset.

» Lue lisää: Volyymiripset ja ripsienpidennys

Kosmetologin Hoidot

Kauneushoitoloistamme on nyt saatavilla korkealaatuiset ja tehokkaat kosmetologin erikoishoidot. Ammattitaitoiset kosmetologimme keskittyvät erityisesti Anti Aging hoitoihin, joita ovat mm. mikroneulausterapia, kemiallinen kuorinta, timanttimikrohionta ja ultra-äänikasvohoito.

» Lue lisää: Kosmetologin hoidot

Muut Palvelut

Edellä mainittujen palveluiden lisäksi La Chica kynsistudioista on saatavilla mm. uutuus kulmien Microblading, laadukas Kestopigmentointi, muodikas Hammaskoru ja korun kiinnitys sekä turvallinen ja hygieeninen lävistyspalvelu, teemme myös jalkahoitoja.

» Lue lisää: Muut Palvelut

La Chica on myös Facebookissa!

La Chica on myös Facebookissa, löydät meidät helposti osoitteella:

» https://www.facebook.com/LaChica.Suomi