Olet sivulla: Etusivu » Volyymiripset
Noudattamalla hoito-ohjettamme Ripsien pidennyksesi pysyy pitkään kauniina!
» Lue Lisää!

VOLYYMIRIPSET JA KLASSINEN RIPSIEN PIDENNYS

Volyymiripset

Suositun ja paikkansa jo hyvin vakiinnuttaneen perinteisen ripsien pidennyksen seuraaja on saapunut ja se on: Volyymiripset! Kun perinteisellä ripsienpidennyksellä on saatu tuotettua asiakkaalle näyttävät ja pitkät ripset, sillä ei kuitenkaan ole voitu merkittävästi lisätä ripsien tuuheutta. Tavallisessa ripsien pidennyksessä kiinnitetään yksittäisiä suhteellisen paksuja ripsikuituja yksittäisiin luonnonripsiin ja tästä johtuen lopputuloksena on pitkät, luontaisesti tummat tai halutun väriset näyttävät ripset, jotka ovat kuitenkin vain niin tuuheat kuin asiakkaan omat ripset mahdollistavat. Ripsikuituja ei ole voinut koskaan lopputuloksessa olla enempää kuin asiakkaalla on omia ripsiä.

Tähän ongelmaan on nyt kehitetty loistava ratkaisu. Volyymiripset mahdollistavat paitsi näyttävät ja luonnolliset ripset, niin myös hyvin tuuheat ja runsaat ripset niillekin henkilöille, joilla omia ripsiä ei ole kovin runsaasti. Volyymiripset tuottavat 2-8 kertaisen määrän ripsiä perinteiseen ripsien pidennykseen verrattuna, näyttäen silti hyvin luonnolliselta. Volyymiripset kiinnitetään yksittäisiin luonnon ripsiin aivan kuten perinteisessäkin pidennystekniikassa, mutta Volyymiripset ovat huomattavan paljon ohuempia, kevyempiä ja yhden sijasta niitä kiinnitetään kokonainen pieni viuhka (2-8 kpl) jokaiseen riittävän vahvaan luonnon ripseen.

Volyymiripset ovat silti valmistettu niin, että jokainen ripsikuitu on irrallinen ja viuhka toteutetaan vasta, kun ripsien pidennyksen tekijä asettelee ripset asiakkaan luonnonripsiin. Volyymiripsikuituja on myös eri pituisia, aivan kuten perinteisiäkin ripsienpidennyskuituja, eli Volyymiripsistä saadaan muotoiltua samanlainen kaunis ja luonnollinen ripsikaari kuin perinteisistäkin ripsien pidennyskuiduista. Voidaankin sanoa että Volyymiripset ovat aivan kuin perinteinen hyvin tehty ripsien pidennys, mutta hurjasti tuuheampi! Tästä huolimatta ripset eivät tunnu lainkaan painavilta, sillä Volyymiripsikuidut ovat jopa 7 kertaa kevyempiä kuin perinteiset ripsienpidennyskuidut.

Klassinen ripsien pidennys

La Chica ketjun liikkeistä saat myös erittäin laadukkailla materiaaleilla ja hyvällä ammattitaidolla tehdyn klassisen ripsien pidennyksen. Uusi ripsien pidennystekniikka tuottaa hyvin luonnollisen näköiset pitkät ja näyttävät ripset. Menetelmä perustuu yksittäisten hieman eri pituisten kuitujen kiinnittämiseen ripsiin erikoisliimalla. Ripset kiinnitetään niin, että niistä muodostuu tasaisen kaareva ja kaunis ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla ja keskellä kuin sisänurkassa.

» Hinnasto: Volyymiripset ja ripsien pidennys

» Ajanvaraus ja osoitteet: katso yhteystiedot